Freelance vacatures

freelance vacatures

 

9tot3 Vacaturebank Banen voor HBO/WO werknemers die werk en kinderen willen combineren. Flexibel in tijd en plaats, werktijden in overleg.
Flexmanager  
Harvey Nash B.V. Wij richten ons met name op functies in de ICT-sector. Met vestigingen
verspreid over 10 landen zijn wij in staat om snel de juiste deskundige te vinden en in te zetten.
IT-contracts  
Matchd Het platform voor flexibele werkplekken in de automotive. Bemiddeling in tijdelijke opdrachten en banen bij de overheid. Beleid, ict, financieel, civiel, bouw, ruimtelijke ordening, milieu, zorg, wmo, vergunningen, hrm, communicatie, Gemeenten, provincies, waterschappen, omgevingsdiensten, Rijksoverheid, ministeries, onderwijs, zorg, UWV, Rijkswaterstaat, Politie, ZZP, detachering en tijdelijk loondienstverband.
Temporair Het platform voor flexibele werkplekken in de automotive. Temporair is een platform dat bemiddeld in vraag en aanbod van tijdelijke arbeidskrachten in de automotive. Zowel op zzp als op payroll basis. Let op, het is Temporair te doen om de tijdelijkheid, er staan geen vacatures op Temporair.
Tortus Zoek jij ook een baan waarin je je thuis voelt? Solliciteer dan direct bij Tortus!
Ultimum Ultimum is gespecialiseerd in het inzetten van 3de lijns beheerders op het gebied van UNIX/LINUX, datacommunicatie, Microsoft en Security.
Villamedia Villamedia is opgericht in 1998. Op de website verschijnt dagelijks journalistiek vaknieuws en worden vacatures voor media-professionals gepubliceerd.
werkenindekempen.nl
Werkenindekempen.nl is de vacaturesite van de Brabantse Kempen. Dit is de regio tussen Eindhoven en Tilburg.

 

vacatures freelance