Vacatures horeca

Beschikbare functies in de horeca en meer over werken in de horecabranche

 

vacatures horeca

Horeca vacatures: op zoek naar dé baan voor jou!

Ben je op zoek naar een vakgebied waar geen dag hetzelfde is, je veel contact hebt met mensen en waar je volop samenwerkt met gepassioneerde collega’s? Dan is werken in de horeca waarschijnlijk iets voor jou! Of je nu op zoek bent naar een parttime-baan, werken op uitzendbasis, fulltime-dienstverband of een freelance aanstelling? In de horeca is voldoende vraag naar personeel, zodat er tussen de horeca vacatures altijd wel een interessante optie voor jou tussenzit!

Werken in de horeca: wat kun je verwachten?

Zoals in elk vakgebied, zijn er bij het werken in de horeca zowel voordelen als nadelen. Een groot voordeel van het werken binnen deze branche is dat er een grote kans is dat je snel aan de slag kunt: bedrijven staan te springen om gemotiveerd personeel. Vind je het daarnaast niet vervelend je handen uit de mouwen te steken en met mensen te werken waarbij geen dag hetzelfde is? Ook dan is werken in de horeca iets voor jou. Een bekend nadeel is dat je vaak aan het werk bent tijdens feestdagen. Daarnaast krijg je weleens te maken met (te) kritische gasten, periodes waarin weinig werk is en is het salaris in sommige functies vrij laag.

Welke functies zijn er in de horeca?

Vaak wordt bij werken in de horeca gedacht aan de bediening. Maar er zijn veel meer functies die je kunt bekleden in dit vakgebied. Van cafetariamedewerker tot ober, van bedrijfsleider tot kok in een restaurant of van gastheer- of vrouw tot cateraar: het aanbod banen in de horeca is enorm breed en veelzijdig. Zo kun je komen te werken in een café, restaurant, hotel, bakker maar ook in een nachtclub, verkooppunt op een treinstation of een schoolkantine. Welke horeca vacatures interessant zijn voor jou, hangt af van je opleidingsniveau, ervaring, maar ook zeker van je ambitie en passie. Ben je op zoek naar een tijdelijke baan naast je studie? Of zoek wil je een stap maken in je carrière en denk je aan een vast dienstverband? Doordat er een groot aantal verschillende functies beschikbaar zijn in de horeca, kun je (letterlijk) alle kanten op!

Soorten dienstverband en salaris

Vaak denken mensen bij werken in de horeca aan uitzendwerk of werk van tijdelijke aard. Natuurlijk zijn er volop horeca vacatures te vinden waarbij je op tijdelijke basis aan de slag kunt. Bijvoorbeeld tijdens de zomermaanden in een strandtent, of als uitzendkracht op een groot festival. Maar daarnaast zijn er voldoende opties om voor langere tijd aan de slag te gaan in de horeca en op verschillende manieren. Zo kun je je als freelancer (zzp’er) in laten huren of op payroll-basis, maar kun je ook aan de slag in ‘normaal’ dienstverband als part- of fulltimer. Als je net begint in de horeca, kan het salaris vrij laag zijn. Zeker bij functies waarvoor geen vooropleiding vereist is, kan dit voorkomen. Maar omdat er volop doorgroeimogelijkheden zijn binnen de horeca, kun je hierin stappen maken. Op de website van de Nationale Beroepengids kun je zien wat je ongeveer kunt gaan verdienen. 

Solliciteren op horeca vacatures

Ben je overtuigd en wil je werken in de horeca? Dan kun je eenvoudig solliciteren op de functie die bij jou past. Vaak werken bedrijven in de horeca met uitzendbureau’s of tussenpartijen, maar soms kun je ook direct solliciteren bij de werkgever. 

Alle sites met horeca vacatures

Basics Hospitality Management Vaste banen in de gastvrijheidsindustrie.
Camping Job Werving en selectie van campingpersoneel voor de Franse campingbranche.
Chabber Chabber is een online platform voor horecapersoneel. Met Chabber kunnen horeca ondernemingen personeel vinden voor drukke dagen of grote evenementen, en tegelijkertijd kunnen onze “Chabbers” werken waar en wanneer ze willen. Elke freelancer die voor Chabber werkt komt bij Chabber in dienst, en hoeft zich dus geen zorgen te maken over belastingen, verzekeringen, en pensioen. Alles is door Chabber geregeld.
Courtesy Masters Courtesy Masters is een internationaal opererend werving & selectiebureau voor de gastvrijheidsbranche.
Cruise Carreras Recruitering en selectie voor de cruise industry.
Crew Up! Crew up is een horeca recruitings Agency die mensen werft voor werk in de horeca in binnen en buitenland.
ECR Hospitality Recruitment ECR Hospitality Recruitment is gespecialiseerd in de werving en selectie voor de nationale en internationale horeca.
Grabjobs Benelux Grabjobs is een mobile app voor werkgevers en werkzoekenden met de focus op uitvoerende banen in Nederland en België. Doormiddel van cutting-edge technologie zorgen wij dat de werkgever en werkzoekende op een snelle en laagdrempelige manier met elkaar worden verbonden. Werkzoekenden solliciteren met 1-klik vervolgens kan de werkgever (video)chatten of contact opnemen met de kandidaat. Werkzoekenden maken gebruik van sollicitaties via hun mobiel, makkelijk altijd en overal.
Hospitality Heroes Hospitality Heroes horeca uitzendbureau staat voor 100% gastvrijheid. Wij searchen, werven en trainen dagelijks de beste kandidaten. Onze Heroes werken bij de mooiste opdrachtgevers in Amsterdam. Werken voor Hospitality Heroes is makkelijk. Bepaal zelf waar, wanneer en hoeveel je werkt. Je kan altijd werken achter de bar, in de bediening, tijdens events, in de keuken of in een managementfunctie.
High Profile Multimediabedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in het verstrekken van informatie over business events.
HMSHost Schiphol Airport Een vliegende carrièrestart in de horeca op Schiphol.
Horeca-job.nl: Vacatures in de horeca Horeca-job.nl plaatst vacatures van horeca ondernemingen. Hierop kunnen werkzoekenden gratis en eenvoudig solliciteren. Horeca-job.nl werkt snel & simpel en heeft groot online bereik.
Horeca Service Uitzendbureau Uitzendbureau gespecialiseerd in horecapersoneel.
Horecavac.nl Horecavac.nl >> de vacaturebank voor de Nederlandse horeca.
Hospitality Match Vaste en interim jobs voor hoger- en middenkader in de Hospitality branche.
l’Invité Horeca Uitzendbureau Landelijk uitzendbureau voor exclusieve horecabedrijven.
KokVacature.nl Hier vind je kok vacatures door heel Nederland. Wij zoeken altijd gemotiveerde koks die direct aan de slag willen!
Nationale Horeca Vacatures Nationale Horeca Vacatures is de vacaturesite voor de Nederlandse horeca en is onderdeel van Human Talent At Work. Via onze vacaturebank matchen wij horeca werkzoekenden met vacatures, banen en stages door heel Nederland.
Topkoks Werving & Selectie Een goede kok verdient een vaste baan.
TDC Groep
Wij van TDC Groep zijn uw personele dienstverlener gespecialiseerd in technische en horeca vacatures. Bij ons staat de match tussen werkgever en werknemer centraal! Happy employees, happy customers!
UB2000 Horecauitzendbureau Als allround horecamedewerker ben je werkzaam op verschillende locaties in steden als Amsterdam, Rotterdam, Amersfoort, Utrecht en Almere. Hier ben jij het visitekaartje van het hotel/café/restaurant/evenement of theater. Je bent niet bang om de gast aan te spreken, want door jouw enthousiasme en gevoel voor gastvrijheid voelt de gast zich helemaal thuis. Ben jij enthousiast, heb je passie voor de horeca en ben jij de gene die ons team kan versterken? Dan zijn wij op zoek naar jou en kun je bij ons volop aan de slag!
Vakantiewerk.startkabel De complete Vakantiewerk site.
Vriendenvandehoreca Nieuwe toegankelijke (net) werkwebsite voor horecavacatures en freelance.
Werken in een Hotel Dé landelijke site voor een baan in een hotel.
Werken in een Restaurant Dé landelijke site voor een baan in een restaurant.
Vice Versa
Werving & Selectie
Vice Versa Werving & Selectie is specialist op het gebied van werving en selectie van midden en hoger kaderpersoneel voor de hospitality branche.

 
horeca vacatures